25. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft on raisanud Bingi otsingumootorile 5,5 miljardit

Microsoft kaotab otsingumootori Bing käigushoidmisega igas kvartalis 1 miljard dollarit, kokku on kahjum kasvanud juba ligi 5,5 miljardi dollarini, vahendas cybersecurity.ru.

Microsoft Bingi turuosa on praegu 14,7%, Google’i turuosa aga 64,8%. Võrreldes 2009. aasta maiga, mil Bing turule tuli, on Google’i turuosa kahanenud 0,2% ja Bingi turuosa kasvanud 8,4%. Bingi turuosa on siiani kasvanud kogu selle aja igal kuul.

Kuidas Microsoft ka ei tahaks, Google’it interneti otsingumootorite turult minema lüüa ei õnnestu. Microsoft plaanib aga Bingi kasvatada kombineerides seda teiste Microsofti toodete ja äripartnerite toodete-teenustega. Näiteks hakkavad Bingi võimalusi kasutama Nokia ja Facebook.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105