13. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericssoni juht hoiatab likviidsuskriisi eest

Eile kogunenud Euroopa töösturite ümarlaual ütles Ericssoni juht Leif Johansson, et Euroopa võlakirja – ja panganduskriisil on oht muutuda krediidikriisiks, kui poliitikud ei võta vastu otsustavaid samme, kirjutab uudistekanal Dow Jones.

“2008. ja 2009. aastal me nägime, kuivõrd kiiresti likviidsus kadus ja see surub turud alla. Ma ei arva, et tuleb sarnane likviidsuskriis, kuid risk on olemas,” märkis Johansson.

Ericssoni juhi sõnul on poliitikute võimekus lähinädalal kriis ohjesse saada olulise tähtsusega, ning paneb paika selle kas majandus kukub tagasi langusse või mitte. “Ma ei ütle tingimata, et õhus on tunda haisu, kuid me näeme et midagi on juhtumas.”

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755