17. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia koondab Soomes veel 300 inimest

Mobiiltelefonitootja Nokia koondab Soomes veel 300 töötajat, teatas ettevõte. Suvel teatas ettevõte 1400 töötaja koondamisest Soomes, siis puudutas see Symbiani ja Meego süsteemi arendust ja telefoni valmistavat üksust, kirjutab Helsingin Sanomat.

Nokia teatas täna, et on jõudnud septembris alanud läbirääkimistel ametiühingutega tulemuseni. Läbirääkimised puudutasid positsioneeringuüksust, arendusosakonda, aga ka müügi ja turundusosakonda.

Septembris teatas Nokia ka, et suleb enne aasta lõppu tehase Rumeenias Clujis.

Nokia teatas, et pakub koondatavatele majanduslikku tuge, koolitusvõimalusi ja abi ettevõtluse alustamiseks. Kõigil töötajatel on võimalik kaks kuud tööl edasi käia, kuigi töökoht on lõpetatud.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755