15. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Navirec Software sai Valgevenes ligi 4 miljoni eurose tarnelepingu

Veel hiljuti sõidukite jälgimissüsteemide turul tulist konkurentsivõitlust pidanud seltskond, kes alates sellest aastast tegutseb OÜ Navirec Software ärinime all, on saanud Valgevenes suuremahulise tarnelepingu.

Navirec Software sõlmis 10. veebruaril Valgevene partneriga Lectum Prof suuremahulise tarnelepingu jälgimisseadmete ja Navirec Software teenuste ekspordiks, edastas ettevõte oma pressiteates. Lepingu koguväärtus ületab 42 miljardit Valgevene rubla (3,8 miljonit eurot).

Navirec Software alustas valgevenelastega läbirääkimisi 2011. aasta kevadel. Lepingu kohaselt tarnib Navirec Software OÜ Valgevene partnerile erinevaid jälgimisseadmeid ja pakub haldussüsteemi teenust, eesmärk on kasvada Valgevenes turuliidriks.

Navirec Software on rahvusvaheline, kiirelt arenev masinapargi haldussüsteemi- ja GPS-seadmeid pakkuv ettevõte. Firma kinnitusel on nende eesmärk olla GPS jälgimisteenuste valdkonnas üks maailma innovaatilisemaid ettevõtteid. Ettevõte pakub oma klientidele lahendusi, mis hõlbustavad seadusandlusega nõutavate andmete esitamist, annavad ülevaate masinapargi tegevusest reaalajas ja ka minevikus ning võimaldavad ressursse efektiivsemalt planeerida.

Eelmisel aastal kirjutas Äripäev korduvalt, kuidas sõidukite jälgimissüsteemide pakkujad OÜ Navirec ja OÜ GSMvalve turule ära ei mahu ning üksteise suunas teravusi pilluvad. Kukepoks päädis sellega, et 1. detsembril ostis GSMvalve ära Navireci turuosa Eestis ning kaubamärgi.

OÜ Navirec muutis alates selle aasta algusest ärinime OÜks Navirec Software ning jätkab tegutsemist eksporditurgudel. Navirec Software tegutseb enam kui kümnes riigis.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755