30. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hooldustööde tõttu on registrid suletud

Rahandusministeerium annab teada, et seoses tehniliste hooldustöödega pole sel nädalavahetusel kättesaadavad mitmed olulised registrid.

Ministeeriumi kodulehel on üleval teade, et täna õhtul kella 18st kuni pühapäevani, 1. aprillini kella 9ni hommikul pole hooldustööde tõttu kättesaadavad järgmised ministeeriumi rakendused: audiitortegevuse register, kinnisvararegister, riigihangete register, riigiabi ja vähese tähtsusega register, riigieelarve infosüsteem, riigikassa infosüsteem ja struktuurifondide operatsioonisüsteem.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932