19. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 Eesti kasum kasvas 4%

Tele2 Eesti ärikasum enne kulumit kasvas 2012. aasta esimeses kvartalis mullu sama ajaga võrreldes neli protsenti 5,99 miljonini ning kliendibaas ligi 22 000 inimese võrra, teatas ettevõte.

Tele2 teatel langetas ettevõtte aastaga kõnehindasid keskmiselt 19 protsenti, mis koos sidumistasude vähenemisega kahandas käivet kahe protsendi võrra.

Tele2 Eesti finantsjuhi Argo Virkebau sõnul kasvas esimeses kvartalis enim telefonimüügi käive, mis oli tänavu 63 protsenti suurem. “Tele2 uute klientide arv tõusis viis protsenti, kellest suurim osa on mobiilse interneti kasutajad,” ütles Virkebau.

Tele2 Eesti finantsjuhi sõnul viib ettevõte tänavu läbi kulude kärpimise ja efektiivsuse tõstmise protsessi, mille eesmärk on selgelt kasvatada teiste operaatoritega hinnavahet. “Surume hinna alla ja alustasime Eesti telekomiajaloo madalaima tariifi pakkumisega,“ ütles Virkebau ja lisas, et ka veebruaris lõpetatud Televõrgu ost võimaldab kulusid edaspidi senisest tõhusamini kontrollida ja seeläbi paremaid tariife pakkuda. 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755