4. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LinkedIn suudab üllatada

Maailma suurim ametialane sotsiaalvõrgustik LinkedIn näitas esimeses kvartalis liikmete arvu kasvu tõttu tulemusi, mis jätsid analüütikute ootused kaugele maha.

Ettevõtte esimese kvartali käive kasvas enam kui kaks korda võrreldes mullusega, tõustes 188,5 miljoni dollarini. Bloombergi küsitletud analüütikud ootasid keskmiselt 178,4 miljoni dollarilist käivet.

LindekIni puhaskasum esimeses kvartalis tõusis 5 miljoni dollarini ehk 4 sendini aktsia kohta. Analüütikud prognoosisid, et firma lõpetab kvartali nullkasumiga.

Firma sõnul kasvas liitunude arv 161 miljonini, mida on 11 miljoni võrra rohkem kui neljandas kvartalis. Sotsiaalvõrgustik on üha enam rõhku panemas ka mobiilsetele seadmetele eesmärgiga kasvatada kasutajaskonda.

Tulemuste järgselt tõusis LinkedIni aktsia 8,49%, makstes 118,70 dollarit. Alates eelmise aasta maikuus korraldatud IPOst on firma aktsia kahekordistunud.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052