21. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Goldman Sachs suurendab investeeringuid tehnoloogiasse

Goldman Sachs Group Inc. suurendab investeeringuid veebipõhistesse startup-ettevõtetesse, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Goldman Sachs oli eestvedaja 52 miljoni dollarilise investeeringu paigutamisel  AnchorFree’sse, ettevõttesse, mis pakub nii-öelda proxy teenust, mis võimaldab kasutada internetti nii, et kasutajat pole võimalik jälgida.

teenust pakkuv ettevõte olema väärt kuni 4 miljardit dollarit.

Lisaks käivad pangal läbirääkimised investeerimaks Spotify Ltd.’sse, mille tulemusel peaks see muusika streamimise

Goldman Sachs on toetanud edukaid tehnoloogia startup-ettevõtteid, nagu Facebook, LinkedIn Corp., Dropbox Inc., Gilt Groupe Inc., Uber Technologies Inc. ja ZocDoc Inc. Bill Gurley,  Benchmark Capitali riskikapitalist kommenteeris, et head suhted nende ettevõtetega võivad aidata pangal tegeleda ettevõtete IPOde, ühinemiste ja ülevõtmistega.

Goldman Sachsi aktsia hind tõusis täna 1,07% 96,51 dollari peale.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755