1. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 võtab juulis Kõu internetiteenused üle

Täpselt kuu aja pärast, 1. juulist läheb Kõu internetiteenus Eesti Energialt üle Tele2-le, millega kaasnevalt muutuvad teenusepakkuja kontaktandmed, arve rekvisiidid ning laieneb teenindusvõrk, teatas telekommunikatsiooniettevõte.

Tele2 Eesti jaemüügi- ja klienditeeninduse direktori Kristiina Mitti sõnul ei muutu Kõu teenustes kliendi jaoks sisuliselt midagi ning inimesed saavad ülemineku detailide ning uute kontaktandmete kohta lähipäevadel selgitava kirja. Tele2 võtab juulist üle ka seadmete järelmaksulepingud ja juuli arvele on lisatud juba uued rekvisiidid.

Üleminekuga seoses tulevad juulist mõned muudatused arveldamises. Need kliendid, kes said arve seni iseteenindusest, hakkavad seda edaspidi saama e-postile. Eesti Energiaga Kõu teenuste eest tasumiseks sõlmitud otsekorralduslepingutes muutuvad automaatselt saaja ning kuupäev. Alates juulist on otsekorralduse kuupäev 18. päev, kuid seda on võimalik ka varasemaks muuta.

Kõu teenuseid hakkavad esimesest juulist pakkuma kõik 31 Tele2 esindust üle Eesti. Ka hakkab juulist Kõu kohta infot saama Tele2 klienditeeninduse üldnumbrilt. Kuni 1. juulini teenindab Kõu kliente Eesti Energia klienditeenindus.

Tele2 ostis Eesti Energialt üle-Eestilist fiiberoptilist telekommunikatsioonivõrku ning Kõu internetiteenuseid pakkuva Televõrgu ASi aktsiad 25 miljoni euro eest tänavu veebruaris. Ostu eesmärk oli saada ligipääs piiramatu mahuga andmeedastusvõrgule.

NASDAQ OMX Stockholmi börsil noteeritud Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 498 000 kliendile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755