19. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poole aastaga sai Elion juurde 4000 uut klienti

Esimese poolaasta lõpuks kasvas Elioni televisiooni kasutajate arv ligi 146 500-ni, neist 4000 lisandus viimase kuue kuu jooksul.

Elioni internetti kasutas II kvartali lõpuks 205 500 kodu ja ettevõtet/organisatsiooni, teatab ettevõte. „Elion investeeris I poolaasta jooksul ligi 15 miljonit eurot, valdav osa sellest võrguarendusse,” ütles juhatuse esimees Arti Ots. Otsa sõnul plaanivad nad tänavu investeerida tootearendusse, IT-taristu ja võrgu arendamisse kokku 33 miljonit eurot.

Ettevõtte teatel oli nende turuosa kaabeltelevisiooni turul I kvartali lõpuks 41%, II kvartali tulemused pole veel kinnitatud.

„Juuni lõpuks kasvas meie internetiühenduse kasutajate arv 205 500-ni, poolaastaga tuli juurde üle 3000 uue kasutaja,” kinnitas Ots. „Meie turuosa interneti püsiühenduste turul oli tänavu I kvartalis 56,3%. Elioni uut erakliendi pakkumist eKodu kasutas juuni lõpu seisuga üle 93 300 peret ehk üle poole erakliendi lahenduste kasutajatest.”

Elioni I poolaasta käive oli 99,3 miljonit eurot, mis on 5,1 miljonit eurot vähem kui eelmise aasta samal perioodil. Ettevõtte kuue kuu kulumieelne kasum (EBITDA) oli 25,7 miljonit eurot, eelmise aasta samal perioodil oli see 31 miljonit eurot. Elionil oli I poolaasta lõpu seisuga üle 290 000 erakliendi, ligi 27 000 äriklienti, töötajaid oli juuni lõpu seisuga üle 1670.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474