15. august 2012
Jaga lugu:

Nokia juht lubab uusi nutitelefone

Nokia tegevjuht Stephen Elop lubas varsti avalikustada uued nutitelefonid, mis kasutavad Microsoft Windows 8 tarkvara, tõstes sellega väljavaateid, et uued telefonid võidakse avalikustada juba septembri alguses.

Elop, kes kohtus Oslos Telenori tegevjuhi Jon Fredrik Baksaariga, ei eitanud septembri avalikustamist, kuid ütles, et Windows 8 nutitelefonid avalikustatakse lähiajal, vahendas Reuters.

Ellujäämise eest võitlev Nokia, mis on kaotamas konkurentsi nutitelefonide äris, korraldab 5-6. septembril Helsingis Nokia World ürituse, mille raames võidakse esitleda uusi telefone. Nokia sündmus leiab aset nädal enne 12. septembrit, kui Apple eeldatavalt esitleb enda järgmise põlvkonna iPhone’i.

Maailma suuruselt teine telefonide tootja Nokia ei ole kommenteerinud, mida Nokia World raames tutvustatakse, kuid mitmete äriajakirjade sõnul esitleb Soome telefonitootja uusi nutitelefone septembri alguses.

Teises kvartalis kaotas Nokia 1,53 miljardit eurot ning müüs 4 miljonit Windows telefoni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee