24. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autodeski aktsia kukub

Autodesk Inc.’i aktsia hind kukkus, kuna tarkvara tootja alandas aastase käibe ennustust ja teatas, et plaanib tööjõudu vähendada, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Ettevõte teatas, et ennustab 2013. fiskaalaasta käibe kasvuks 4% kuni 6%, ehk siis umbkaudu 2,35 miljardit dollarit, mis on vähem, kui algselt oodati. Eelnevalt oodati käibekasvuks vähemalt 10%. Autodeski aktsia hind kukkus selle peale USA kauplemispäeva hommikupoolikul 19%, 28,98 dollari peale.

Autodesk, mis teeb arhitektide ja inseneride tarbeks tarkvara, avaldas märtsis uued disaini vahendid ja uuendas pilvepõhist platvormi, nimega Autodesk 360.

Autodeski tegevjuht, Carl Bass, ütles, et ettevõtte restruktureerimine on keskendunud ettevõtte käimasolevale rohkem pilvepõhisemaks muutumisele.

Autodeski aktsia hind oli USA kauplemispäeva teises pooles langenud 14,74%, 30,44 dollari peale.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474