24. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis tõendeid kasutab Apple Samsungi vastu?

Täna otsustas Lõuna-Korea kohus keelata osade Apple'i ja Samsungi nutitelefonide ja tahvelarvutite müügi. Reuters on välja toonud, milliseid tõendeid Apple kasutab USA föderaalkohtus, kelle otsus on oluliselt suurema kaaluga.

Apple ja Samsung alustasid 30. juulil vandekohtu istungitega USA föderaalkohtus San Joses, kus Apple väidab, et Samsung kopeeris iPadi ja iPhone'i disaini. Samsung omakorda väidab, et on Apple'i patendiõiguste rikkumise ohver. Antud juhul muudab just vandekohtunike kohalolek kaasuse eriliseks, kus mõlemad firmad peavad ja üritavad vägagi keerukat teemat võimalikult lihtsalt seletada üheksale tavalisele USA kodanikule.

Reutersi andmetel kasutatakse just allolevale pildile sarnaseid materjale vandekohtunike veenmiseks, kus Apple'i juristid üritavad tõestada, et Samsung tõepoolest kopeeris nende tooteid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755