24. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teade uutest telefonidest lennutas Nokia aktsiat

Nokia aktsia tõusis eile New Yorgi börsil 11%, kuna tehnoloogiauudiste portaali The Verge sõnul plaanib Soome telefonitootja avalikustada septembris kaks uut Windows Phone 8 nutitelefoni.

Nokia ja Microsoft korraldavad 5. septembril ühise ürituse, kus tutvustatakse kahte uut nutitelefoni, mis kuuluvad Nokia Lumi portfelli ning millede praegune koodnimetus on "Arrow" ja "Phi".

Phid peetakse tipptooteks, mis asendaks Lumia 800 ja 900 mudelid. Väidetavalt on seadmel polükarbonaatkorpus ja suur kumer ekraan. Arrow on odavama hinna ja lihtsamate omadustega Windows Phone 8 seade. Mõlemaid telefone hakatakse müüma AT&Ts.

Eile tõusis Nokia aktsia New Yorgi börsil 11%, 3,20 dollarini. Helsingi börsil on täna Nokia aktsia tõusnud 3%, 2,46 euroni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474