Autor: Rainer Saad • 2. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida tegi Zuckerberg Venemaal?

Venemaa peaminister Dmitri Medvedev ütles eile Facebooki asutajale ja tegevjuhile Mark Zuckerbergile, et Venemaa IT tööstus on investeeringuteks paljutõotav.

„Sa arvatavasti tead, et siin Venemaal ei ole meil ainult nafta, gaas, kuld ja teemandid, vaid ka IT-tööstus,” ütles Medvedev Zuckerbergile, vahendas Reuters.

Sideminister Nikolai Nikiforov, kes samuti kohtumisel osales, ütles et, arutuse all oli ka Facebooki uurimiskeskuse rajamine Venemaale.

Vene infotehnoloogiafirmad nagu otsingumootor Yandex, mis eile alustas enda veebibrauseriga ning antiviiruse tarkvaratootja Kaspersky Lab on saanud ülemaailmseks edulooks. 

Allikad ütlesid Reutersile, et Zuckerberg ei kohtu Venemaa rikkaima mehe Ališer Usmanoviga, kes investeeris 2009. aastal Facebooki ning teenis sel aastal miljard dollarit oma Facebooki aktsiate müügiga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755