Autor: Marek Mühlberg • 5. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Steve Jobsi surmast täitus aasta

Täna täitus aasta maailma kõige väärtuslikumaks hinnatud ettevõtte Apple'i looja Steve Jobsi surmast. Jobs suri 5. oktoobril 2011 kõhunäärmevähki. Steve Jobsi surma järel võttis ettevõtte juhtimise üle senine operatsioonide juht Tim Cook.

Apple on tänase päeva puhul paigutanud ettevõtte kodulehele Steve Jobsi mälestusvideo. Vaata videot aadressil: www.apple.com

Steve Jobs ja tema lapsepõlvesõber Steve Wozniak asutasid 1970-ndate aastate lõpus ühiselt ettevõtte Apple Inc. Koos valmistati üks esimesi kommertsedu nautinud personaalarvuteid. Jobsi eestvedamisel saavutas suurt edu ka animatsioonistuudio Pixar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052