Autor: Marek Mühlberg • 18. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EITSA korraldab e-õppe ja hindamismeetodite seminari

Täna, 18. oktoobril korraldab EITSA e-Õppe Arenduskeskus võrgustik võrgutab sarja seminari pealkirjaga „38 papagoid – erinevad meetodid boa mõõtmiseks“.

„Erinevad hindamismeetodid on jätkuvalt kuum teema. Väljundipõhine hindamine, kujundav hindamine, hindamise subjektiivsus ja mõõdikud – need ja paljud teised teemad vajavad tähelepanu ja selgitusi.“, põhjendab e-Õppe Arenduskeskuse juhataja Ene Koitla seminari teemavalikut.

„Võrgustik võrgutab“ on seminaride sari, kus ühepäevaste koolituste käigus jagatakse õpetajatele ja õppejõududele erinevaid nippe, kuidas oma igapäevast õppetööd digiajastu tehnoloogiliste võimaluste ja vahenditega rikastada. Käesolevale seminarile on oodata sadakond õpetajat ja õppejõudu erinevatelt haridustasemetelt.

Seminaridel osalemine on kõikidele huvilistele tasuta! Selleks ei pea ilmtingimata olema tegev õpetaja või õppejõud. Kellel pole võimalik seminari kohapeale kuulama tulla, saab seminari jälgida ka otseülekandes:

http://www.itcollege.ee/~mpuusaar/vv_live_stream.html

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105