Autor: Marek Mühlberg • 19. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme avatakse uue kontseptsiooniga iDeal pood

Laupäeval, 20. oktoobril, kell 11.00 avab IM Arvutid uue kontseptsiooniga ametliku Apple’i esindussalongi Kristiine keskuses.

Uus Apple Premium Reseller v2.0 kontseptsioon on detailideni läbimõeldud esinduspoe lahendus, mis on kasutusel vaid valitud Apple’i esindustes üle maailma. “Pood on teatud suuruse ja ülesehitusega, kus on mugav ja mõnus tooteid vaadata, katsuda, valida, saada head nõu ja osta,” selgitas IM Arvutid tegevjuht Jaanus Treilmann. Tegemist on juba kolmanda uue kontseptsiooniga poega Eestis.

Nagu kombeks, pakutakse avamispäeval erinevaid soodustusi ning üllatusi. Esmakordselt jõuavad homme müügile iTunes kinkekaardid. Kaart on populaarne kingiidee, millega saab osta iTunes poest muusikat, filme, rakendusi ja palju muud.

IM Arvutid AS on suurim ja kogenuim Apple’i edasimüüja Eestis ning Apple’i ametlik hoolduspartner. Ettevõte tegutseb alates 1993. aastast, omades hetkel 11 Apple’i kauplust, nendest 4 Tallinnas, 1 Tartus, 2 Riias, 1 Vilniuses ja tütarettevõtet 4 kauplusega Soomes. IM Arvutid 2011. aasta müügikäive oli 7,4 miljonit eurot.

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755