Marek Mühlberg • 19. oktoober 2012
Jaga lugu:

Homme avatakse uue kontseptsiooniga iDeal pood

Laupäeval, 20. oktoobril, kell 11.00 avab IM Arvutid uue kontseptsiooniga ametliku Apple’i esindussalongi Kristiine keskuses.

Uus Apple Premium Reseller v2.0 kontseptsioon on detailideni läbimõeldud esinduspoe lahendus, mis on kasutusel vaid valitud Apple’i esindustes üle maailma. “Pood on teatud suuruse ja ülesehitusega, kus on mugav ja mõnus tooteid vaadata, katsuda, valida, saada head nõu ja osta,” selgitas IM Arvutid tegevjuht Jaanus Treilmann. Tegemist on juba kolmanda uue kontseptsiooniga poega Eestis.

Nagu kombeks, pakutakse avamispäeval erinevaid soodustusi ning üllatusi. Esmakordselt jõuavad homme müügile iTunes kinkekaardid. Kaart on populaarne kingiidee, millega saab osta iTunes poest muusikat, filme, rakendusi ja palju muud.

IM Arvutid AS on suurim ja kogenuim Apple’i edasimüüja Eestis ning Apple’i ametlik hoolduspartner. Ettevõte tegutseb alates 1993. aastast, omades hetkel 11 Apple’i kauplust, nendest 4 Tallinnas, 1 Tartus, 2 Riias, 1 Vilniuses ja tütarettevõtet 4 kauplusega Soomes. IM Arvutid 2011. aasta müügikäive oli 7,4 miljonit eurot.

 

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt