Autor: Marek Mühlberg • 23. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 uuendab öösel 3G võrku

Tele2 Eesti uuendab öösel vastu kolmapäeva 3G võrgu tarkvara, mille jooksul võib Ida-Eestis olla 3G internetiteenuse kasutamine lühiajaliselt häiritud.

Tele2 Eesti tehnoloogiadirektori Mart Nielseni sõnul tõstab tarkvarauuendus mobiilse andmeside kiirust ja stabiilsust.

Tarkvarauuendus toimub 24. oktoobri öösel kell 2 ning tööd kestavad kuni ühe tunni, mille jooksul võib Lääne- ja Ida-Viru, Jõgeva, Tartu, Põlva ja Võru maakonna 3G võrgus esineda häireid. Uuendustööd ei mõjuta GSM kõnelevi ning GPRS ja Edge võrkude internetiühendust. Novembris on plaanis sarnane 3G tarkvara uuendus teha ka Eesti läänepoolsemates maakondades.

“Tele2 teeb oktoobri jooksul veel mitmeid olulisi 3G võrgu täiendusi. Lisaks tarkvarauuendustele kahekordistame 60 enimkasutatud 3G tugijaama mahud,” ütles Mart Nielsen.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052