Rainer Saad • 24 oktoober 2012

Facebooki aktsial suur tõus

Facebooki aktsia on täna peale kolmanda kvartali tulemusi üle 20 protsendi plussis. Neli maaklerfirmat tõstsid Facebooki aktsia hinnasihti ning Citigroup, Bank of America ja Stifel andsid aktsiale ostusoovituse.

Facebooki aktsia tõusis eile järelturul peale tulemuste avalikustamist 12% ning kaupleb täna esimeste tundidega üle 4 dollari üleval 24 dollaril. Eelkauplemisega puudutas Facebooki aktsia ka 25 dollari ära.

Kuid skeptikud kahtlevad, kas kolmanda kvartali tulemused on piisavad, et hoida ära järjekordset suuremat müügisurvet, kuna järgmisel kuul lõppeb keeluperiood miljardile Facebooki aktsiale.

Eelmise keeluperioodi lõppedes müüsid insaiderid aktsiat nii, et olid nõus ükskõik, mis hinnaga sellest loobuma ning aktsia langes ühe päevaga 7 protsenti.

„Ma arvan, et nad proovivad kindlasti teha natuke kodutööd enne keeluperioodi lõppemist,” ütles ICAPi juhtivdirektor Kenny Polcari. „Vaadates seda, mida aktsiahind on peale IPOt teinud, tahavad praegu aktsiat ostvad investorid saada väärilist tasu ning tunda, et nad ei kahetse oma ostu.”

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150