Autor: Rainer Saad • 31. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lumia nutitelefonid tulevad see nädal Euroopas müügile

Nokia teatas, et uued Lumia nutitelefonid tulevad Euroopas müügile sel nädalal.

Lumia 820 ja 920 nutitelefonid, mis kasutavad Microsoft Windows Phone 8 tarkvara, jõuavad see nädal esimestena müügile Prantsusmaal ja Suurbritannias.

Järgmisel kuul hakatakse telefone müüma Saksamaal, Venemaal, USAs, Poolas, Indias, Tais, Türgis, Araabia Ühendemiraatides, Vietnamis, Hongkongis, Itaalias ja Austraalias. Eestisse võib uut telefoni oodata alles detsembris.

Ameerika Ühendriikides hakatakse uusi Lumia telefone müüma kolmes operaatorvõrgus: AT&T, Verizon Wireless ja T-Mobile.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052