Marek Mühlberg • 2. november 2012
Jaga lugu:

Starman esitles uusi sisuteenuseid - videolaenutus ja kordusTV

Koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja Starman tõi turule videolaenutuse ja kordusTV, mis võimaldavad senisest paindlikumat telerivaatamist. Uute teenuste müük algab 2. novembrist.

Starmani tutvustatud meelelahutusteenused hõlmavad 48 tunni videolaenutust, kuutasulist videolaenutust, kordustelevisiooni ja salvestamist. Teenuseid saab kasutada uue põlvkonna digiboksiga STARbox. Seade annab võimaluse vaadata suvalisel ajal soovitud saadet või filmi, mitte aga seda, mis telekanali programmijuht on selleks kellaajaks ette näinud.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul on uued sisuteenused strateegilisest aspektist vaadatuna väga olulised. Ild tõdeb, et tänane klient on palju teadlikum ja valivam ning soovib oma otsuseid realiseerida siis kui see talle kõige sobivam tundub. "See tähendab, et rahuldada kliendivajadusi, peame üha rohkem pakkuma erinevaid ja paindlikke lahendusi," lisas Ild.

"Meie esimesed katsetused videolaenutuse alal jäävad juba aastasse 2005. Otsus seda toodet pakkuma hakata on meil juba pikka aega olnud. Meie varasemad katsetused näitasid kui oluline on seadme ja teenuse kasutajamugavus. Seetõttu valisime väga ettevaatlikult ja hoolikalt partnereid ja tehnoloogiat. 2010 aasta lõpuks olime leidnud sellise lahenduse, mis meie arvates rahuldab täna parimal viisil kliendi vajadusi. Seade on kompaktne, töökindel ja intuitiivne, teenuseid on mugav kasutada ning kliendil on võimalik tarbida kogu valikut uue põlvkonna tooteid," lisas Starmani juhatuse liige Indrek Ild.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt