Ave Lepik • 3. detsember 2012
Jaga lugu:

Pilveteenuse kontor avab Eestis uksed

Euroopa juhtiv pilveandmetöötluse teenusepakkuja Cloudmore valis Hispaania, Iirimaa ja Poola kõrval veel ühe esinduskohana välja Eesti.

Cloudmore’i otsusele aitas kaasa Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) väärtuspakkumine Eesti eeliste kohta.

„Eesti võitis, sest riigi ettevõtluskultuur ühtib Cloudmore’i väärtustega ja väärtuspakkumine oli arusaadav, rääkimata sellest, et lend meie Stockholmi peakontorist kestab veidi alla tunni,” selgitas Cloudmore’i tegevjuht Michael Wicander ja lisas, et plaan on 2013. aastal Eestis jõudsalt kasvada.

„Eesti president Toomas Hendrik Ilves on Euroopa Komisjoni kutsel asumas juhtima Euroopa pilvandmetöötluse arendamise nõukoda, mistõttu tuleb Eestil selles vallas oma pädevust suurendada,” kommenteeris EASi juhatuse liige Martin Hirvoja.

Stockholmis asuva peakontoriga Cloudmore võimaldab ettevõtetel ja organisatsioonidel muuta üleminek pilveandmetöötlusele sujuvamaks. Cloudmore asutati 2004. aastal, ettevõte tuli turule 2007. aastal. Selles töötab 21 inimest ning ettevõte on esindatud Soomes, Rootsis, Norras, Suurbritannias ja Iirimaal. Cloudmore’i patenteeritud IT-haldusplatvormi koos klienditoe ja koolitusega kasutab üle 5000 organisatsiooni.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt