Kristi Malmberg • 11. detsember 2012
Jaga lugu:

Osta.ee omanikud toovad Eesti turule suure e-kaubamaja

Eestis avab esinduse e-kaubamaja Fashion Days, mille kontseptsiooniks on müüa moekaupu suurte allahindlustega.

„Fashion Days avab koos Eesti turule loodud e-kaubamajaga, kus on jooksvalt müügis 1000 kuni 80 %-se allahindlusega bränditoodet, ka Eesti esinduse. Fashiondays.ee  klienditeenindus töötab eesti ja vene keeles,“ kommenteeris Fashion Days Shopping OÜ juhatuse liige Heidi Raamat-Arras.            

Fashion Days e-kaubamajal on oma tegevuspiirkonnas Kesk- ja Ida-Euroopas üle 3,5 miljoni kliendi. 77% klientidest on naised, 23% mehed. Kõige enam ostab kaupu Fashion Days e-kaubamajast kliente vanuses 25-36 (56%), neljandik kliente on üle 35 aasta vanused ja 19% alla 25 aasta vanused.

Fashion Days asutati aastal 2009 Šveitsi ettevõtjate Jan Vichr’i ja Markus Okumus’e poolt. Fashion Days kuulub Allegro ettevõtete gruppi, mis koondab oksjoni ja fikseeritud hindade müügiplatvormide, kuulutuste, võrdlus- ja sotsiaalse ostlemise ning makseplatvormide teenuseid osutavaid ettevõtteid.  Eesti turul tegutsevad Allegro grupi veebiportaalidest www.kv.ee ja www.osta.ee

 

 

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt