Autor: Rainer Saad • 21. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple’i tarkvarauuendus põhjustas kasutajatele uue probleemi

Nädala alguses avaldas Apple väikese tarkvarauuenduse iPhone’idele, mis küll pidi parandama nõrga Wi-Fi ühenduse probleemi, kuid nüüd kaebavad kasutajad uue probleemi üle.

Appleinsideri sõnul on pärast tarkvarauuendust mõnedel iPhone’i omanikel aku tööiga oluliselt langenud, kirjutas Businessinsider.

„Ma laadisin endale eile IOS 6.0.2 ning see parandas ainult osaliselt minu Wi-Fi probleemi. Lisaks tekitas see täiesti uue probleemi, mida mul varem ei olnud – see kurnab täielikult mu telefoni akut,” kirjutas Apple’i ametlikus foorumis kasutaja, kelle nimi on atdguy.

„Sama probleem siin – mul ei olnud varem Wi-Fi muresid enne 6.0.2 versiooni, vaid ainult aku probleemid. Kuid tarkvarauuendamisega tekkisid mul Wi-Fi probleemid ning aku tööiga läks veelgi halvemaks,” kirjutas samasse teemasse kasutaja .zaph.

Teemas on üle 40 vastuse, kus mitmed iPhone'i kasutajad, kes tegid tarkvarauuenduse, kogevad samu probleeme. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052