Autor: Kristi Malmberg • 16. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tudengite parim äri on rasedate monitoorimise süsteem

Eesti tudengite parimaks ärimudeliks on rasedate 24/7 elektrooniline monitoorimissüsteem LifeInU. Parim ärimudel valiti välja eile õhtul Tallinna Tehnikaülikoolis.

LifeInU on innovatiivne monitoorimissüsteem kõrge riskiga rasedatele, kes soovivad olla meditsiinilise järelevalve all kogu raseduse vältel. Süsteem lihtsustab meditsiinilist järelevalvet, suurendab turvatunnet ning võimaldab saada arstilt kohest ja pidevat tagasisidet. Erinevalt LifeInU konkurentidest, kes mõõdavad vererõhku ja pulssi, baseerub see süsteem tehisintellektil põhinevatel algorütmidel ning on välja töötatud spetsiaalselt rasedatele.

Konkursi žürii esinaise Tea Varraku kinnitusel oli konkursil palju häid ideid. „Žüriil oli raske võitjat valida. Igati õnnestunud konkurss - meie noored on läbilöögivõimelised ja nutikad!“ kinnitas Tea Varrak pressiteate vahendusel.

Tiheda konkursi finaali jõudsid 10 parimat ärimudelit, konkursile esitati kokku 40 tööd. Auhinnalise teise ja kolmanda koha said Fresh AGM ja Trio Fortuna. Fresh AGM pakkus välja online koosolekute pidamise süsteemi ning Trio Fortuna veebipõhise reisiplaneerija erivajadustega inimestele.

Konkursi peaauhinnaks on kahenädalane koolitus Silicon Valley’s, kus kohtutakse ka potentsiaalsete investoritega. Kolm parimat saavad tasuta osaleda järgmisel nädalal TTÜs algaval Euroopa Innovatsiooniakadeemial.

Tudengite ärimudelite konkurssi korraldati teist korda. Esimene konkurss toimus aastal 2012.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755