Autor: Sirje Rank • 17. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia vähendab IT alal 1000 töökohta

Mobiiltelefonide tootja Nokia teatas, et vähendab IT alal enam kui tuhat töökohta, mille hulka on arvatud ka need 820 töötajat, kes lähevad üle Nokiale allhanget tegevatesse firmadesse HCL Technologies ja Tata Consultancy Services.

Tegemist on osaga juba varem välja kuulutatud restruktureerimise kavast, vahendas agentuur Reuters. Kokku koondab Nokia 300 töökohta ja need on valdavalt Soomes.

Kärped on osa Nokia kavast vähendada firma töötajaskonda 10 000 võrra. 3700 töökohta kaob Soomes.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052