Autor: Rainer Saad • 23. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arenevad turud tõid IBMile suurema kasumi

IBMi neljanda kvartali kasum ja käive ületasid analüütikute ootusi ning seda tänu kasvule arenevatel turgudel.

Puhaskasum tõusis võrreldes möödunud aastaga 5,5 miljardilt dollarilt 5 protsenti 5,8 miljardi dollarini. Kasum aktsia kohta oli 5,39 dollarit. Käive kasvas alla 1 protsendi 29,49 miljardi dollarini. Wall Street ootas kasumiks aktsia kohta 5,25 dollarit ja käibeks 29,09 miljardi dollarit, kirjutas Reuters.

Tulu Brasiilias, Indias, Venemaal ja Hiinas kasvas kvartaliga 7 protsenti. 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052