Romet Kreek • 23. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Google teenis üllatavalt suure kasumi

Maailma suurima otsingumootori omanik Google teatas eile börsi sulgemise järel analüütikute prognoositust suurema kasumi teenimisest, kuna kliendid suurendasid reklaamikulutusi, et jõuda pühade aegsel ostlemishooajal klientideni, vahendab Bloomberg.

Mõnede tulude-kuludeta kasum aktsia kohta kasvas 10,65 dollarile aktsia kohta. Analüütikud ootasid 10,5 dollarit kasumit aktsia kohta.  puhaskasum kasvas aastaga 6,7 protsenti, 2,89 miljardile dollarile ehk 8,62 dollarile aktsia kohta.

„Inimesed ootasid tõenäoliselt kehvemat tulemust ja tulemused tulid päris head,“ ütles Macquire Securities USA analüütik Benjamin Schachter. „Liikumine mobiilireklaamile on jätkuvalt töös, kuid nad näitasid, et suudavad seda protsessi päris hästi juhtida.“

Järelkauplemisel kasvas aktsia hind 5,1 protsenti, 738,85 dollarile.

Käive ilma partnerlehtede omata kasvas 39 protsenti, 12,2 miljardile dollarile. Analüütikud ootasid 12,4 miljardi dollarilist käivet.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt