Autor: Rainer Saad • 24. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Firmajuht: meie Blackberry'le äppi ei tooda

Blackberry 10 jõuab turule järgmisel nädalal, kuid sellel ei ole kohta mobiilses andmetöötluses, ütles firma Lookout juht John Hering, kirjutas CNBC.

Apple’i iOS ja Google’i Androidi platvorm on kaks suurimat mobiilset platvormi ning sellepärast ei hakka mobiilidele ohutustarkvara tootev Lookout oma teenust pakkuma Blackberry seadmetele.

„Ma arvan, et Blackberry tarkvaraplatvormile me tõenäoliselt tulevikus rakendusi ei tooda,“ ütles Hering Maailma Majandusfoorumil Davosis.

Üks peamisi muresid Research in Motioni Blackberry 10-le on see, et arendajad ei ole nõus sellele samamoodi rakendusi tootma nagu seda tehakse Androidile või iOS’ile.

Kõige uuem Blackberry nutitelefon tuuakse turule 30. jaanuaril.   

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755