Autor: Indrek Kald • 31. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firma võitis Rootsi piletisüsteemi hanke

Ühendatud Piletite AS koos TriNorthSolutioniga võitis Rootsis Gotlandi saarel bussipiletite süsteemi hanke.

Viieaastane leping sisaldab praeguse piletikorralduse täielikku uuendamist, kirjutas portaal rt-forum.com. Pilveteenusel põhinev piletisüsteem hakkab sisaldama kontaktivabu reisikaarte, millele saab piletiraha laadida veebis, mobiiliga või kioskis-poes – nagu on kasutusel ka Tallinnas.

Ühendatud Piletite ASi suuromanikud on AS Poohtech ja Andmelogistika OÜ, mõlemale kuulub 47,5% ettevõttest. Poohtechi omanikeks on Skype'i asutajate sekka kuulunud Toivo Annus ja ettevõtja Herty Tammo. Andmelogistika kuulub Ain ja Sirje Järvele.

Ühendatud Piletite AS on Sertifitseerimiskeskus ASi piletivaldkonna õigusjärglane. Aastast 2004 opereeritakse maailmas ainulaadset ID-pileti süsteemi. 2011. aastal ulatus Ühendatud Piletite müügitulu 1,2 miljoni euroni, kasumit teeniti 6400 eurot. Aasta varem oli käive 1,1 mln eurot ja kasum 27 600 eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755