• 05.02.13, 11:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Homsest saab tutvuda tuludeklaratsiooniga

Homsest saab e-maksuametis tutvuda tuludeklaratsiooni eeltäidetud andmetega.
Eelmise aasta tulusid saab elektrooniliselt deklareerima hakata alates reedest, 15. veebruarist. Ühtlasi hakkavad maksu- ja tolliameti teenindusbürood samast päevast  väljastama eeltäidetud tuludeklaratsiooni väljatrükki. Tuludeklaratsiooni esitamise tähtaeg on 1. aprillil.
28. veebruaril algab tulumaksu tagastamine e-maksuametis deklaratsiooni esitanud klientidele. Paberdeklaratsiooni esitanud hakkavad raha tagasi saama 20. aprillil.
Juurdemaksmisele kuuluva tulumaksu tasumise ja enammakstud tulumaksu tagastamise tähtaeg on tänavu 1. juulil. Kui deklareeritakse ettevõtlustulu või kasu vara võõrandamisest, on sama tähtaeg 1. oktoober.
Mullu esitas tuludeklaratsiooni 637 945 maksumaksjat, mis oli 98,9% eeldatud hulgast. Elektrooniliselt esitati eelmisel aastal 94,2% kõigist tuludeklaratsioonidest, see oli 2,2% võrra rohkem kui aasta varem.
Elektrooniliselt on tulusid deklareeritud alates 2000. aastast. Toona esitas oma tulud elektrooniliselt 3% inimestest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele