Autor: Marek Mühlberg • 11. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Interneti Kogukonda hakkab juhtima Saskia Kiisel

Laupäeval, 9. veebruaril võttis Eesti Interneti Kogukond üldkoosolekul vastu uue põhikirja ja valis ametisse uue juhatuse.

Juhatuse moodustasid esimees Saskia Kiisel, aseesimees Elver Loho, laekur Joosep Taluväli ning juhatuse liige Kaido Kikkas. Täiendavalt kandideeris juhatusse ka ettevõtja Heiti Kender, kes jäi valimiste päeval praamist maha ja ei saanud üldkoosolekul osaleda.

Kiisel õpib Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas ning on olnud tegev Tartu Reforminoorte Klubis ja Noortekogus. Oma tegevusega on ta täitnud toetavat rolli erinevatel valimistel - 2005. aasta KOV valimistel Sven Illingu meeskonnas, 2007. aasta Riigikogu valimistel Silver Meikari meeskonnas ja 2011. aasta Riigikogu valimistel Rait Maruste kampaaniajuhina.

Uue põhikirja järgi ei tohi EIK juhatuse liige olla ühegi erakonna liige, mistõttu on Kiisel peatanud oma liikmelisuse Reformierakonnas. Kiisel on seotud ka Eesti Skautide Ühingu ja Eesti Sotsiaalteaduste Üliõpilaste Liiduga.

Kandidaatide lubadusi ja kirjeldusi saab pikemalt lugeda SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474