Autor: Ken Rohelaan • 20. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yahoo! kaasasutaja liitub Lenovoga

Lenovo Groupi teatel ühineb juhatusega vaatlejana Yahoo! kaasasutaja Jerry Yang, kui maailma suuruselt teine arvutitootja tahab laiendada ülemaailmset nutitelefonide ja tahvelarvutite nõudlust, vahendas Reuters.

Lenovo teatel ei saa Yang, kes asutas Yahoo! 1995. aasta aprillis ja juhtis firmat aastatel 2007-2009, hääletusõigust või mõnda muud juhatuse liikme privileegi. Lenovo maksab Yangile aastas 61,875 dollarit ja pakub talle lihtaktsiate õigusi väärtusega 135 000 dollarit vastutasuks juhatuse koosolekutel käimise ja hinnangu andmise eest.

Yang astus Yahoo! juhatusest tagasi eelmisel aastal. Samuti taandus ta Alibaba Group Holdingi ja Yahoo! Japani juhatustest.

Oktoobrist detsembrini kestnud Lenovo kolmandas kvartalis tarnis arvutitootja 9,4 miljonit telefoni, millest 9 miljonit olid nutitelefonid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755