Autor: Rainer Saad • 28. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LindkedIni aktsia rekordkõrgel

LinkedIni aktsia sulgus eile uuel rekordtasemel, kuna analüütikud tõstsid suhtlusvõrgustiku hinnasihti, vahendas Investors.com.

Evercore Partners suurendas LinkedIni aktsia hinnasihti 160 dollarilt 200 dollarile ning Wunderlich Securities andis aktsiale ostusoovituse. Wunderlichi hinnasiht on 195 dollarit. Mõlemad analüüsifirmad on positiivsed LinkedIni pikaajalistes väljavaadetes. Evercore'i arvates võib suhtlusvõrgustiku aktsia viie aastaga jõuda 280 dollarini.

Eile tõusis LinkedIni aktsia 6,8% ning sulgus kõigi aegade kõrgeimal tasemel 168,55 dollarit. Alates IPOst on LinkedIni aktsia teinud üle kolmekordse tõusu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755