Autor: Ave Lepik • 5. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logica Eesti muutub globaalseks

IT- ja tarkvaraettevõte Logica Eesti liitub CGI grupiga. Ettevõtte sõnul avab ühinemine võimaluse Eesti IT-teadmisi veelgi paremini eri kontinentidele eksportida.

Logica Eesti tegevjuhi Avo Kase sõnul ei ole tegu pelgalt nimevahetusega. „CGI Eesti on nüüdsest ka nime poolest ülemaailmse tarkvaraettevõtte osa, aga Eesti üksuse seisukohast toob liitumine CGI-ga meie töötajaskonnale kaasa võimaluse osaleda põnevates projektides teiselpool Atlandi ookeani,“ lisas Kask.

CGI on globaalne IT- ja äriteenuseid pakkuv ettevõte, kus töötab 72 000 spetsialisti 40 riigi 400 kontoris. Eestis töötab CGI Tallinna ja Tartu kontorites kokku 140 töötajat, kes pakuvad IT-teenuseid nii Eestis kui välismaal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755