Romet Kreek • 14 märts 2013
Jaga lugu:

Samsung ründab Apple'it koduhoovis

Samsung Electronics alustab suurimat rünnakut Apple’i koduturul USAs, tuues paar kvartalit Apple’i esinduspoest New Yorgis eemal välja uue Galaxy s4 ning korraldades otseülekande ürituselt Times Aquare’il.

Samsungi nutitelefoni debüüt toimub Radio City Music Hallis, mis viib Samsungi otsevõitlusesse Apple’i tugevaimal ja lojaalsemal turul, vahendab Bloomberg. Lõuna-Korea ettevõte sõltub reklaamikampaaniast ja uutest kasutusvõimalustest, millede seas võib olla ägedam kaamera ja muid vidinaid, mida seostatakse Apple’i toodetega.

Samsungil on raskusi tõestamaks, et nad suudavad sama innovatiivsed olla nagu nende USA konkurent. Kuigi Apple oli 2007. aastal puutetundliku ekraaniga nutitelefoni pioneer, on Samsung enam kui aasta tagasi võtnud üleilmselt nutitelefoniturul sisse esikoha. USAs on jätkuvalt Apple nr. 1.

„Saabuv üritus New Yorgis avaldab suurt mõju, kuna see toimub Apple kodumaal,“ ütles Nomura Holdingsi analüütik Chung Chang Won. „See on esimene kord, kui Samsung lansseerib oma Galaxy S nutitelefoni USAs.“

Loe pikemalt tänasest paberlehest.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee