Autor: Romet Kreek • 14. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung ründab Apple'it koduhoovis

Samsung Electronics alustab suurimat rünnakut Apple’i koduturul USAs, tuues paar kvartalit Apple’i esinduspoest New Yorgis eemal välja uue Galaxy s4 ning korraldades otseülekande ürituselt Times Aquare’il.

Samsungi nutitelefoni debüüt toimub Radio City Music Hallis, mis viib Samsungi otsevõitlusesse Apple’i tugevaimal ja lojaalsemal turul, vahendab Bloomberg. Lõuna-Korea ettevõte sõltub reklaamikampaaniast ja uutest kasutusvõimalustest, millede seas võib olla ägedam kaamera ja muid vidinaid, mida seostatakse Apple’i toodetega.

Samsungil on raskusi tõestamaks, et nad suudavad sama innovatiivsed olla nagu nende USA konkurent. Kuigi Apple oli 2007. aastal puutetundliku ekraaniga nutitelefoni pioneer, on Samsung enam kui aasta tagasi võtnud üleilmselt nutitelefoniturul sisse esikoha. USAs on jätkuvalt Apple nr. 1.

„Saabuv üritus New Yorgis avaldab suurt mõju, kuna see toimub Apple kodumaal,“ ütles Nomura Holdingsi analüütik Chung Chang Won. „See on esimene kord, kui Samsung lansseerib oma Galaxy S nutitelefoni USAs.“

Loe pikemalt tänasest paberlehest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052