Autor: Marek Mühlberg • 3. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nexus 4 jõuab aprilli keskel Eesti poodidesse

LG teatas, et aprilli keskpaigas jõuab Nexus 4 nutitelefon ka Eesti poodidesse – see on uusim toode Google’i Nexuse sarjas, mis tuli turule 2012. aasta oktoobris.

Google on varasemalt teinud Nexuse telefonisarja osas koostööd HTC ja Samsungiga. Nexus 4 on esimene nutitelefoni puudutav koostöö LG Electronicsiga. Nexus 4 nutitelefonil on LG riistvara ning Google'i operatsioonisüsteem (Google Apps rakendused ja viimane Android™ versioon).

Telefon on saanud kiita nii kasutajatelt kui ka ekspertidelt, kuid kohe pärast lansseerimist tekkisid probleemid toote tarnimisel. Nõudlus oli suur ning paljud tootest ilma jäänud tarbijad otsustasid teha ostuotsuse suurima konkurendi Samsung Galaxy S3 kasuks.

Toote põhiomadused:

• Protsessor: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro protsessor koos 1.5GHz Quad-Core Krait CPU-ga• Operatsioonisüsteem: Android 4.2, Jelly Bean• Võrk: 3G (WCDMA), HSPA+• Ekraan: 4,7-tolline WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 pikslit)• Telefoni mälu: 16GB• Põhimälu: 2GB• Kaamera: 8.0MP tagumine / 1.3MP HD eesmine• Aku: 2,100mAh Li-Polymer (integreeritud)• Suurus: 133.9 x 68.7 x 9.1mm• Kaal: 139g• Muu: Wireless laadimise võimalus, NFC

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755