Jaga lugu:

Nexus 4 jõuab aprilli keskel Eesti poodidesse

LG teatas, et aprilli keskpaigas jõuab Nexus 4 nutitelefon ka Eesti poodidesse – see on uusim toode Google’i Nexuse sarjas, mis tuli turule 2012. aasta oktoobris.

Google on varasemalt teinud Nexuse telefonisarja osas koostööd HTC ja Samsungiga. Nexus 4 on esimene nutitelefoni puudutav koostöö LG Electronicsiga. Nexus 4 nutitelefonil on LG riistvara ning Google'i operatsioonisüsteem (Google Apps rakendused ja viimane Android™ versioon).

Telefon on saanud kiita nii kasutajatelt kui ka ekspertidelt, kuid kohe pärast lansseerimist tekkisid probleemid toote tarnimisel. Nõudlus oli suur ning paljud tootest ilma jäänud tarbijad otsustasid teha ostuotsuse suurima konkurendi Samsung Galaxy S3 kasuks.

Toote põhiomadused:

• Protsessor: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro protsessor koos 1.5GHz Quad-Core Krait CPU-ga• Operatsioonisüsteem: Android 4.2, Jelly Bean• Võrk: 3G (WCDMA), HSPA+• Ekraan: 4,7-tolline WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 pikslit)• Telefoni mälu: 16GB• Põhimälu: 2GB• Kaamera: 8.0MP tagumine / 1.3MP HD eesmine• Aku: 2,100mAh Li-Polymer (integreeritud)• Suurus: 133.9 x 68.7 x 9.1mm• Kaal: 139g• Muu: Wireless laadimise võimalus, NFC

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt