Autor: Kristi Malmberg • 18. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fits.me sai miljoneid rahasüstina

Virtuaalseid proovikabiine tootev Eesti idufirma Fits.me sai nelja miljoni eurose rahasüsti.

Eesti idusse investeerisid lisaks senisele omanikule SmartCapile Conor Venture Partners, Fostergate Holdings Ltd ja Londonis asuv Entrepreneurs Fund, kirjutab techcrunch.

Kokku sai Fits.me selle rahakaasamisega juurde 5,5 miljonit eurot, sest 1,5 miljoni eurone rahasüst tehti juba mullu jaanuaris.

Manu Mäkelä Conor Venture Partnersist ütles investeeringut kommenteerides, et Fits.me on teinud elegantse lahenduse, mis töötab ja mida on lihtne kasutada. "Investori seisukohalt on siin metsikult potentsiaali," tunnistas Mäkelä.

Fits.me tehnoloogiat kasutavad mitmed maailma tuntud brändid – nende hulka kuuluvad maailma suurim rõivaste veebikaubamaja Otto, USA Gilt Groupe, Itaalia luksusbränd Ermenegildo Zegna, LVMH gruppi kuuluv Thomas Pink jt.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052