Autor: Aira Tammemäe • 26. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mobiilioperaatorid hämavad klientide arvuga

Hetkel on Eestis mobiilse sideteenuse kasutajaid ametliku statistika järgi üle kahe miljoni, I kvartaliga lisandus 126 000 uut klienti. Kui võtta välja kampaaniate käigus tasuta jagatud ja prügikasti visatud kõnekaardid ning passiivsed SIM-kaardid, võib see number olla hoopis teine.

Mobiilioperaatoritel on suhteliselt lihtne klientide arvuga manipuleerida.

Kuidas kommenteerivad olukorda Konkurentsiamet ja mobiilioperaatorid, lugege Äripäeva müügiveebist Best Sales SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052