Autor: Rainer Saad • 3. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Warren Buffett liitus Twitteriga

Legendaarne investor ning maailma üks rikkamaid inimesi Warren Buffett liitus eile Twitteriga ning juba on tal ligi 250 000 jälgijat.

Buffett on teinud kaks postitust. Esimene tehti 15 tundi tagasi „Warren is in the house.“ ning teine 11 tundi tagasi, kus ta viitab oma uuele kirjatükile, miks naised on olulised Ameerika õitsengus.

Buffetti Twitteri kontot saab vaadata SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052