• 07.05.13, 12:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Bitcoin äratas USA regulaatorite huvi

USA finantsregulaatorid on arutamas, kas virtuaalraha bitcoin võib olla vastuolus nende kehtestatud regulatsioonidega.
„Bitcoin on loomulikult midagi sellist, mida me peame uurima,“ ütles USA kaubafutuuridega kauplemise komitee (CFTC) volinik Bart Chilton Financial Timesile. „See pole monopoli-raha, kuna inimesed võtavad selle instrumendiga ette reaalseid riske ja meie peame turgusid ja tarbijaid kaitsma.“
Märtsis ütles USA rahandusministeerium, et kõiki firmasid, mis vahetavad või teevad ülekandeid virtuaalrahaga, peetakse „rahateenuste ettevõteteks“. See tähendab, et nad peavad valitsusele andma informatsiooni oma tegevuse kohta ning võtma kasutusele rahapesuvastased meetmed.
„Isegi kui USA regulaatorid muudavad bitcoini kasutamise Ameerika Ühendriikides keeruliseks, on inimestel seda jätkuvalt kerge kasutada,“ ütles Bitcoinstore.com’i asutaja Roger Ver.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele