Osa riigikogust rahulolematu uue logoga

Osa saadikuid nuriseb, et riigikogu uus logo on iseloomutu ja võiks kuuluda suvalisele firmale ning selle asemel tuleks kasutada vapilõvisid.

Eelmisel nädalal saatis riigikogu kantselei direktor Maria Alajõe riigikogu liikmetele ja riigikogu kantselei töötajatele laiali pealtnäha ilmsüütu kirja, milles kutsus riigikogulasi tutvuma parlamendi uuendatud logoga, kirjutab Eesti Päevaleht. Laialisaadetud kirja ehtis ka kõnealune logo ise — abstraktsed sakid.

Mõned saadikud reageerisid kutsele pahameelega. Eesti Päevalehe valduses on seitsme rahvasaadiku e-kirjad riigikogu listist.

„Tegelikult on ikka absoluutselt arusaamatu, et mispärast häbeneb riigikogu endiselt kasutada oma logol riigivappi! Olgu siis või selle stiliseeritud kujutist! Millisel meie riigi institutsioonil oleks sellele veel suurem õigus? Aga meie logol on jälle vaid mingid arusaamatud nurgad ja kriipsud. Eriti tundub see nii olevat nende jaoks, kel pole olnud võimalust RK hoones viibida ega seinu seestpoolt kaeda,” pahandas Väino Linde.

Pikemalt loe Eesti Päevalehest.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821