Autor: Kristi Malmberg • 13. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osa riigikogust rahulolematu uue logoga

Osa saadikuid nuriseb, et riigikogu uus logo on iseloomutu ja võiks kuuluda suvalisele firmale ning selle asemel tuleks kasutada vapilõvisid.

Eelmisel nädalal saatis riigikogu kantselei direktor Maria Alajõe riigikogu liikmetele ja riigikogu kantselei töötajatele laiali pealtnäha ilmsüütu kirja, milles kutsus riigikogulasi tutvuma parlamendi uuendatud logoga, kirjutab Eesti Päevaleht. Laialisaadetud kirja ehtis ka kõnealune logo ise — abstraktsed sakid.

Mõned saadikud reageerisid kutsele pahameelega. Eesti Päevalehe valduses on seitsme rahvasaadiku e-kirjad riigikogu listist.

„Tegelikult on ikka absoluutselt arusaamatu, et mispärast häbeneb riigikogu endiselt kasutada oma logol riigivappi! Olgu siis või selle stiliseeritud kujutist! Millisel meie riigi institutsioonil oleks sellele veel suurem õigus? Aga meie logol on jälle vaid mingid arusaamatud nurgad ja kriipsud. Eriti tundub see nii olevat nende jaoks, kel pole olnud võimalust RK hoones viibida ega seinu seestpoolt kaeda,” pahandas Väino Linde.

Pikemalt loe Eesti Päevalehest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755