Autor: Rivo Sarapik • 3. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idufirma võitis koha Tšiili kiirendis

Ettevõtetele töötajate spordikulude haldamise keskkonda arendav SportID pääses 100 ettevõtte hulka, mis lähevad hoogu saama Tšiili riigi idufirmade kiirendisse.

Juulis kuueks kuuks Tšiilisse sõitva tiimi liikmed marketingijuht Kristi Rosenberg ja arendaja Miina Sikk usuvad, et SportID lahendusel on nii Tšiilis kui mujal Ladina-Ameerikas turgu ja soovivad antud teenuse seal töösse saada.

StartUp Chile on Tšiili valitsuse toel 2010. aastal käivitatud kiirendi-programm, mis  kutsub maailmatasemel idufirmade projekte oma äri Tšiilis alustama ja sellega kohalikku ettevõtlust ergutama. Juulis algavasse, 7. vooru kandideeris üle maailma 1577 projekti 68 riigist. Väljavalitud projekte toetab Start-Up Chile 40 000 dollariga, kontoripinna ja laia rahvusvahelise kontaktivõrgustikuga.

SportID lihtsustab spordiklubidega seotud maksete ja kulude haldamist ettevõtete ja nende töötajate jaoks.

Ettevõte oli üks seitsmest projektist, mis lõpetas tänavu kevadel kolmekuulise Tallinnas toimunud Start-Up Wise Guys kiirendi.

Äripäev tutvustas SportID´d 3. aprilli kaaneloos kui üht moodsat töövahendit ettevõtjale.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052