5. juuni 2013
Jaga lugu:

Martinson muutis esiinvestorid ärevaks

Riskiinvestori Allan Martinsoni juhitavasse ettevõttesse panustanud Eesti esiinvestorid arvavad, et saavad aastate eest investeeritud rahast tagasi veidi üle poole. Martinson soovitab võtta pikema positsiooni.

Kui algselt pidid investorid holdingfirmasse Martinson Trigon investeeritud raha tagasi saama käesoleval aastal, siis praeguse seisuga lükkub 8 aastat kestnud investeeringu realiseerimine edasi. Investorite sõnul saavad nad heal juhul tagasi 60-70% investeeritud rahast.

AS Martinson Trigoni juht, hiljut presidendi poolt teenetemärgiga pärjatud Allan Martinson on ka ise holdingettevõttesse raha investeerinud ja on ka ise üheks aktsionäriks. Tema sõnul pole probleem mitte tootluses, vaid selles, et on 23 väga eri huvide ja soovidega eraisikust aktsionäri. Mõned neist soovivad isiklikel põhjustel kiiremat likviidsust, teised jälle eelistaksid võtta pikemat positsiooni.

Kuhu ettevõte investeeris, kui palju raha Eesti juhtivad investorid kaotada võivad ning mida nad selles suhtes ette võtta plaanivad, loe pikemalt tänase Äripäeva kaaneloost.

Autor: Rivo Sarapik, Kaisa Gabral

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt