Autor: Rainer Saad • 6. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung esitles uut Galaxy S4 versiooni

Samsung Electronics Co., Ltd teatas täna Samsung Galaxy S4 Active'i turuletoomisest. Active on mõeldud aktiivse eluviisiga inimestele.

„Galaxy S4 Active on Galaxy seeria uusim liige ja see on mõeldud aktiivsetele kasutajatele, kellele meeldib olla vabas looduses,” ütles Samsung Electronicsi IT- ja mobiilside allüksuse tegevjuht ja president J. K. Shin. „Samsung võttis Galaxy S4 uuenduslikud funktsioonid ja lisas seadmele kaitset pakkuvad elemendid, et luua nutitelefon, mis saab väga hästi hakkama ka äärmuslikes oludes.”

Telefon on tolmud- ja veekindel ning vastab standardile IP67 (IP tähendab rahvusvahelist kaitset tahkete võõrkehade ja kahjuliku vee sissepääsu eest. Kõige kõrgem tase on IP68). Hermeetiliselt suletud korpus hoiab ära tolmuosakeste sattumise telefoni ja kaitseb seadet veekahjustuste eest sügavusel kuni üks meeter või kuni 30 minutit.

Active’il on 1,9 GHz neljatuumaline protsessor ja 2600 mAh aku, 5-tolline täiskõrglahutusega TFT-LCD ekraan (443 PPI), 8-megapikslise tahasuunatud kaamera, sisemälu suurus on 16 GB.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052