Autor: Rainer Saad • 7. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JPMorgan kärpis Samsungi kasumiprognoosi

Täna tegi Samsungi aktsia üheksa kuu suurima languse, kuna JPMorgan Chase kärpis Lõuna-Korea elektroonikatootja kasumiprognoosi.

Samsungi aktsia langes 5,5% 1438 Korea vonini, mis on nelja kuu madalaim tase. JPMorgani sõnu on Euroopas nõrk nõudlus lipulaev Galaxy S4 nutitelefoni järele ning see mõjutab ettevõtte kasumit. JPMorgan ootab nüüd lipulaevale 20-30% väiksemaid tarneid, kirjutas BBC.

JPMorgan langetas Samsungi kasumiprognoosi 9 protsenti.

„Üldine konsensus on see, et Samsungi mobiiliäri nõrgeneb,“ ütles Woori Securitiesi analüütik Young Park.

Samsung on toonud turule ka odavamaid nutitelefone, et võistelda Hiina firmadega.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755