4. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung avalikustab täna uue nutikella ja Note'i

Samsung Electronics on ootuste kohaselt avalikustamas Saksamaal uut versiooni Galaxy Note nutitelefonist ning firma ajaloo esimest nutikella.

Samsung on täna Berliinis toimuvaks IFA tarbeelektroonika messiks ette valmistanud ürituse, kus kõigi ootuste kohaselt tuleb välja suure ekraaniga nutitelefon Galaxy Note 3, vahendab MarketWatch. Eelmine aasta samal üritusel tutvustas Samsung Note 2.

Kuid päeva peatähelepanu saab kindlasti endale Samsungi esimene nutikell, mida juba praegu kutsutakse Samsung Galaxy Geariks.

Samsungi juhtkonna liige kinnitas eelmine nädal "kantava seadme" avalikustamist sel nädalal. Juhi sõnul on uuel seadmed mitte painduv ekraan ning see peaks parandama ja rikastama praegust nutitelefoni kogemust.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052