4. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ballmer kinnitas Elopi Microsofti juhi kandidaadina

Microsofti lahkuv tegevjuht Steve Ballmer kinnitas enamikule maailmale niigi ilmset - Nokia endine tegevjuht Stephen Elop on kandidaat saamaks uueks Microsofti juhiks.

"Stephenist saab välisest kandidaadist firmasisene kandidaat," ütles Steve Ballmer intervjuus The Seattle Timesile.

Microsoft teatas eile Nokia seadmete ja teenuste üksuse ostmisest. Elop pani selle tulemusel Nokia tegevjuhi ameti maha ning asus seadmete ja teenuste üksuse juhi ametile, saades edaspidi palgatšekke Microsoftilt. Elop töötas varasemalt Microsofti äridivisjoni juhina ning läks 2010. aasta septembris Nokiasse tööle.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052