Autor: Rainer Saad • 12. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miljardär Icahn ostis Apple’i aktsiaid juurde

Apple’i aktsia langus pole takistanud miljardär Carl Icahnil tehnoloogiahiiglase osakuid juurde ostmast.

Apple’i aktsia kukkus eile 5,4% 467,71 dollarini, kuna analüütikud prognoosivad, et Apple’i uus odavtelefon ei pruugi arenevatel turgudel kalli hinna tõttu eriti hästi müüa, kirjutas Marketwatch.

Icahn ütles eile CNBC-le, et on viimastel päevadel Apple’i aktsiaid juurde ostnud, kuna need on odavad. Esimest korda Apple'i aktsiate ostmisest teatas Icahn augustis. Siis kirjeldas ta seda sõnadega „suur positsioon“. Ühtlasi kavatses Icahn kohtuda ka Tim Cookiga, et arutada ettevõtte aktsiate tagasiostmise plaane.

„Rääkisin Timiga. Plaanime septembris koos sööma minna,“ säutsus Icahn 22. augustil oma Twitteri kontol.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052